uit de oude doos 2010

Alle op- en aanmerkingen en voorstellen en natuurlijk ook kletspraat.

Moderator: intruder

Plaats reactie
Gebruikersavatar
intruder
Berichten: 821
Lid geworden op: 21 jul 2016, 21:43
Locatie: Arnhem
Contacteer:

uit de oude doos 2010

Bericht door intruder »

Hoe wij het vroeger deden :roll: :D :D maar toen bestond er nog geen WhatsApp :lol: :lol: :lol:

Verslag van de contactavond van BROMFIETSCLUB NOSTALGIE

Donderdag, 25 november 2010, 20:00 uur Café Wieleman Westervoort

Aanwezige leden: Theo W., Rein B., Tim, André, Wilbert, Marcel, John, Stefan, Jos, Cleme, Gerjan, Gerben, Rein, Alwies en Rob (notulist):
Afwezig gemeld: Robert, Antoon, Rob Rolla, Sjonny, Mario, Bettus, Theo H.
Verslag.
1. Rob heet iedereen welkom en vraagt of er nog onderwerpen op de agenda moeten komen.
• Er worden geen nieuwe onderwerpen voorgesteld.
2. Kort overzicht van het afgelopen jaar 2010. Een rondje langs de aanwezigen.
• De fluorescerende vestjes zijn goed bevallen, de zichtbaarheid wordt vergroot. De geslaagde Bottertocht wordt nog even genoemd, de rit naar zuid-Limburg,, evenals het Stieltjesplein (zie 3f). De Smokshannetocht in Zelhem was ook aantrekkelijk.
3. Taakverdeling toerseizoen 2011:
a. Achterhoektoertocht. De 1e editie van 2010, georganiseerd door Tim, was een prima debuut. Tim kan het niet alleen, daarom heb ik aan Robert en Wilbert gevraagd of zij hem willen helpen voor 2011. Vanzelfsprekend kan iedereen input leveren.
• Zoals afgesproken gaan Tim, Wilbert en Robert de 2e Achterhoektocht organiseren. Tim is er vorig jaar mee gestart, de eerste tocht was een goed begin, maar enkele verbeteringen, zoals de lengte en een duidelijke route, zal de tocht aantrekkelijker maken. De aankondiging van deze tocht op enkele grote forums, zorgde voor veel deelnemers. De voortgang van de organisatie van de 2e tocht in 2011 zal op het forum gevolgd kunnen worden. Rob opent een topic hiervoor.
b. Samenstelling van de toerkalender 2011. Wie gaat dit doen? In 2010 stelden Mario en Stefan deze samen. Zijn er liefhebbers die het stokje van Stefan en Mario willen overnemen? Zo verdelen we deze taken een keer.
• Stefan en André gaan de Toerkalender voor 2011 samenstellen. Er wordt rekening gehouden met enkele grote evenementen. Ieder lid kan natuurlijk altijd een spontane rit inplannen en aankondigen via het forum. Er wordt ook voor elke rit i.v.m. het weer een reservedatum ingepland.
c. Speciale ritten. De toerrit van Bettus naar de Botterdagen in Elburg in 2010 had een speciaal karakter, omdat de rit gekoppeld was aan een evenement; de Botterdagen. Wellicht weet iemand een evenement welke wij kunnen koppelen aan een rondrit. Naar de Botterdagen in 2011 is ook uitstekend, maar misschien heeft iemand een ander idee.
• Er volgt een levendige discussie en er worden over en weer enkele leuke tochten voorgesteld. André en Stefan gaan een tweetal Speciale ritten inplannen in de Toerkalender 2011.
d. Sponsoring. Heeft iemand een voorstel om sponsors aan te trekken? Met de opbrengst zouden wij dan een bedrukt windjack of T-shirt kunnen laten maken.
• Er volgen voorstellen in de vorm van een bedrukt windjack (wordt verworpen, omdat een eigen jack toch de voorkeur heeft) en een poloshirt. Tim stelt voor aan zijn ouders te vragen een naam in te borduren in dit poloshirt. Tim laat een voorbeeld zien wat al eerder is ingeborduurd en dit ziet er prima uit. John gaat bij een bedrijf in Westervoort vragen of er poloshirts gesponsord kunnen worden. We houden er rekening mee dat er van ons een kleine bijdrage, denk aan enkele euro’s, kan worden gevraagd. Niet elk bedrijf is in deze tijden namelijk enthousiast voor sponsoring. Op deze polo’s kan dan de clubnaam komen in de rug. Op een terrasje en voor een grote toerrit ziet iedereen dat wij van Bromfietsclub Nostalgie zijn! Rob houdt contact met John en Tim voor het vervolg.
e. Sleutelavonden. Wij hebben het al eens eerder over sleutelavonden gehad; we kunnen bijvoorbeeld op zo’n avond een motorblok uit elkaar gaan halen. Ja, we leggen de lat hoog!
• John stelt een motorblok beschikbaar, maar we hebben geen goede lokatie om dit idee uit te voeren. André merkt op dat in de laatste “Bromfiets” (die met Johnny Halliday op de voorplaat) een interview staat met bromfietsverzamelaar Toon Koldenhof in Apeldoorn, die ook kleine clubs ontvangt. André gaat hiernaar informeren (Rob: André heeft deze eigenaar al gemaild en de eigenaar laat weten dat Bromfietsclub Nostalgie welkom is; datum volgt nog, vermoedelijk half februari?)
f. Koninginnedag 2011 in Delft. Wie wil er mee en hoe gaan we rijden.
• De meningen zijn hierover verdeeld, er wordt wel opgekeken tegen de afstand. Eenmaal bij Fred Motoren (in 2011 in Delft) is de sfeer wel geweldig en zijn de getoonde motoren prachtig om te zien. We besluiten hier de leden zelf te laten kiezen middels een topic op het forum.
4. Doordeweekse toerritten, dus geen zaterdag/zondag ritten. We hebben al eens een Poll via het forum uitgeschreven en de reacties waren positief. In 2010 zijn deze nog niet van de grond gekomen. Hoe in 2011?
• Dit blijft een aandachtspunt voor alle leden. Er wordt geen duidelijke afspraak gemaakt. Wel wordt iedereen aangemoedigd om, ook al is het vertrek van je doordeweekse tochtje over enkele uren, dit toch te melden op het forum. De kans zit er in dat sommigen dit te laat zien, maar het is te proberen.
5. Er zijn leden die nog geen bericht hebben gepost. Dit is jammer, maar hoe komt dit? Onbekendheid met Internet of het Forum? Het is makkelijk om deze leden weer te verwijderen, maar als ik zie hoe vaak sommige topics worden bekeken, soms wel meer als 4.000 keer, lijkt het me dat deze leden passief, dus alleen rondkijken, op het forum zitten. En dan kan ook voor hen ons forum interessant zijn. Ik ben wat terughoudend om deze leden zo maar te verwijderen. Ik had dit n.l. wel eerst gezegd.
• Er wordt opgemerkt dat het zinloos is om leden te hebben die ver weg wonen. Anderen storen zich niet aan leden die nog geen bericht hebben gepost. Rob zal nu nog alleen aanmeldingen accepteren vanuit de provincie Gelderland. Dit staat ook op onze hompage. Er worden geen leden met nul berichten verwijderd, maar door Rob wel opnieuw aangeschreven om iets over jezelf te schrijven. Ook worden niet-actieve leden middels dit verslag nog eens aangespoord iets over zichzelf te schrijven.
6. Moet er meer samenwerking komen met oldtimer brommer clubs in de regio?
• Er wordt gesproken over Zundappclub Achterhoek en een club uit Angeren. Martin van de “Achterhoek” heeft een nieuwe URL voor de website van Zundappclub Achterhoek en deze URL staat inmiddels op een topic van onze club. Wilbert gaat een ritje van onze Toerkalender van 2011 oppakken en voorstellen bij Martin van Zundappclub Achterhoek om samen te rijden.
7. Rondvraag langs alle aanwezige leden.
• Marcel vraagt of er telefoonnummers kunnen worden doorgegeven? Rob zal een mailtje maken en hierin vragen of elk lid bereid is om een GSM nummer te vermelden. De mailadressen worden ook doorgegeven in dit mailtje. Bij velen is hun mailadres al bekend.
• Theo vindt dat er nog steeds te hard wordt gereden. Er moet ook tijd en gelegenheid zijn om rond je heen te kijken en niet doorlopend op je voorganger te moeten letten. Er wordt besloten om voor iedere rit hier nog even bij stil te staan en ook tijdens de tocht hiernaar te informeren.
• Rob gaat Mario (vz) informeren.
• Rob vraagt assistentie met het Besturen van de club. Er is wat hand- en spanwerk nodig en het is soms prettig over sommige zaken even kort te schakelen. Cleme meldt zich aan.

8. Sluiting.Actiepunten:

• Toerkalender 2011: Stefan en André.
• Inplannen van twee Speciale ritten in de Toerkalender: Stefan en André.
• Polo’s en bedrukken: John en Tim.
• Bromfietsmuseum Apeldoorn: André.
• Website Martin: Wilbert/Cleme.
• 2e Achterhoektocht: Robert, Wilbert en Tim. Topic: Rob.
• Samen rijden met Zundappclub Nostalgie en kontakt naar Martin: Wilbert en Marcel.
• Aanmeldcriterium nieuwe leden: Rob (uitsluitend nog leden binnen Gelderland)
• Telefoonnummers leden: Rob verstuurt mail naar ieder lid.
• Snelheid tijdens toeren: Voor de rit afspreken en tijdens de rit checken. Gemiddelde rond de 55 km/u; op rechte stukken gelegenheid tot opentrekken gasschuif en daarna wachten op voorrijder en rest van de groep en weer aansluiten.
Zundapp 517
Intruder VS 800
a'j neet naor buutn gaot, kom ie ok nargens.
Gebruikersavatar
Rob
Site Admin
Berichten: 2151
Lid geworden op: 26 nov 2013, 18:27
Locatie: Duiven
Contacteer:

Re: uit de oude doos 2010

Bericht door Rob »

Leuk om te zien. Sommigen hebben de Zündapp alweer de deur uit.
Gebruikersavatar
Wilbert
Site Admin
Berichten: 3237
Lid geworden op: 26 nov 2013, 21:37
Locatie: Wehl
Contacteer:

Re: uit de oude doos 2010

Bericht door Wilbert »

Rob schreef: 08 dec 2018, 19:32 Leuk om te zien. Sommigen hebben de Zündapp alweer de deur uit.
En sommige al helaas niet meer onder ons.
Eerlijk duurt te lang........................
Gebruikersavatar
intruder
Berichten: 821
Lid geworden op: 21 jul 2016, 21:43
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: uit de oude doos 2010

Bericht door intruder »

Hier nog een gedeelte van de ledenlijst :oops:
wie was er toen en is er nu nog actief bij.

De ledenlijst van Bromfietsclub Nostalgie. oktober 2010

Lidnummer Achternaam Tussenvoegsel Voornaam
1 reij van mario
2 wijnbergen cleme
3 witjes theo
4 Buurkes frits
5 aangoor Bettus
6 mulder marcel
7 wiendels Gerjan
8 kievit de thomas
9 wiendels gerben
10 gulden van stefan
11 pelgrim joury
12 evers sjonny
13 horstmanshof rob
14 spaan aloys
15 gulden van jos
16 d'hondt randy
17 bekema michael
18 sciarone rein
19 hafkamp theo
20 beeks jos
21 wit de robert
22 rolla rob
23 jochems ruth
24 timmers wim
25 oudhoff mark
26 d'hondt sjors
28 benning remco
29 vonk wilbert
30 paul2908
31 bolder rein
32 steenis sientje66
33 hans
34 goossens andre
35 saaltink jeroen
36 arends tim
37 gubbels ruud
38 veldhuizen steven
39 vels antoon
40 CLJvH
41 burggraaf andre
42 kopp erik
43 zeelte ko
44 scharrenburg jaap
45 willempje
46 voglietta gerrit
47 zundappdinand
48 geven john
49
50
Zundapp 517
Intruder VS 800
a'j neet naor buutn gaot, kom ie ok nargens.
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten